Волинь Новини

У Луцьку автомобіль збив двох жінок, їх госпіталізували

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 2 січня ввечері на вулиці Парковій у Луцьку.

Читайте також: Внаслідок мінометного обстрілу загинув Герой з Волині

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці.

Зі слів очевидців аварії, автомобіль здійснив наїзд на двох жінок. Одній 23 роки, іншій постраждалій – 44. Після надання допомоги швидка відвезла жінок у медичний заклад.

Також на місці працювала слідчо-оперативна група, яка з’ясовувала деталі ДТП та допитувала водія.

Як зазначили у пресслужбі ГУНП у Волинській області, до правоохоронних органів надходило повідомлення про автопригоду з постраждалими на вулиці Парковій. Водій автомобіля Volkswagen Caddy здійснив наїзд на двох пішоходів, які перетинали проїжджу частину дороги по нерегульованому пішохідному переході. Постраждалі доставлені до лікарні. Водій, 42-річний лучанин, попередньо був тверезий.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться пропорушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Слідство триває.

Як повідомив ІА Волинські Новини завідувач оперативно-диспетчерської служби Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Станіслав Лінік, бригада медиків виїжджала на виклик з приводу наїзду на пішоходів. Працювали 2 бригади швидких. Постраждалих було двоє. Їх з забоями та саднами госпіталізували у Луцьку міську клінічну лікарню.

Читайте також наші новини у Facebook