Волинь Новини

Низький уклін: мамі загиблого Героя вручили його нагороду

Воїн із Гути Лісівської Маневицької громади Віталій Пилипчук не встиг отримати медаль. Його почесну відзнаку вручили мамі.

Читайте також: Автомобільна техніка, генератори, камери спостереження: волинським прикордонникам передали чергову допомогу

У п’ятницю, 29 грудня у Гуті Лісівській вручили рідним загиблого земляка Віталія Пилипчука нагороду Міністерства оборони України медаль «За поранення». Державну відзнаку передали мамі полеглого захисника Ніні Олексіївні, пише ВСН.

Віталій Олексійович мужньо захищав Батьківщину та загинув 2 липня 2023 року під час бойових дій з ворогом на Луганщині. У Героя залишилася мама, дружина, чотири дитини та 2 внучок.

Не встиг отримати свою заслужену нагороду воїн, але світлий, добрий спомин про щирого земляка назавжди залишиться у серцях та спогадах найрідніших людей, односельчан та побратимів.

Читайте також наші новини у Facebook

Не встиг отримати медаль: мамі загиблого Героя вручили його нагородуНе встиг отримати медаль: мамі загиблого Героя вручили його нагородуНе встиг отримати медаль: мамі загиблого Героя вручили його нагороду