Волинь Новини

«Повертайся додому живим»: у Горохові наколядували для захисників майже 70 тисяч гривень

Благодійна коляда «Повертайся додому живим» у НД «Просвіта» стала не лише святковою подією, а й справжнім знаком об’єднання для підтримки наших воїнів, які захищають Україну в такий складний час.

Про це повідомили на сайті Горохівської міської ради, передає Район. Горохів.

Читайте також: Віддав найдорожче: від важких поранень помер юний Герой з Волині. ФОТО

 

Учасники коляди об’єдналися з метою збору коштів для Збройних сил України. Спільна молитва за перемогу та допомога для тих, хто стоїть на захисті рідної землі, стала основною ідеєю цього заходу.

У благодійній коляді взяли участь парафіяльні хори Горохівського деканату ПЦУ та творчі колективи: ансамбль скрипалів-викладачів музичної школи під керівництвом Володимира Костюка, оркестр викладачів Горохівської музичної школи під керівництвом Ігоря Каська, творчий колектив «Освітянка» під керівництвом Володимира Онищука, а також «Барви осені» під керівництвом Надії Пасічнюк, чоловіча хорова капела під керівництвом Тамари Мельник та камерний хор духовного співу під керівництвом Яни Пукавської.

 

Усього вдалося зібрати майже 70 тисяч гривень, які направлять на потреби Збройних сил України.

Настоятель Свято-Вознесенського храму міста Горохова отець Андрій Сидор подякував присутнім за їхній внесок у спільну перемогу та передав кошти на потреби нашим військовим волонтеру Віталію Гладуну.

Читайте також наші новини у Facebook