Волинь Новини

Залишилась кохана з дитям під серцем, яке ніколи не візьме на ручки татусь: Герою з Волині навіки 24 роки

На війні з російськими окупантами загинув 24-річний уродженець села Запілля Любомльської громади Олексій Вікторович Самарчук.

Читайте також: Важка втрата: загинув солдат з Полісся. ФОТО

Історію його життя написала Катерина Мокренко у групі «Волонтерська допомога Любомль Волинь» у фейсбуці.

Нагадаємо, воїн був призваний на службу 26 грудня 2022. Обірвалося життя Олексія Самарчука 25 грудня 2023 внаслідок мінометного обстрілу в районі населеного пункту Діброва, Сєвєродонецького району, Луганської області. 20 лютого йому мало б виповнитися 25 років.

«Олексій Самарчук. Ось такі красиві, молоді, перспективні наші Герої сьогодення… . Здавалося б усе життя попереду… Але життя вже згасло… Бо його безжально забрала війна. Олексій свідомо пішов до військкомату. Він сам туди пішов», – йдеться у дописі.

В Олексія залишилася кохана Вікторія при надії. Волонтери просять підтримати рідних Героя молитвою.

«В нього була кохана, Віка, яку кохав, та хотів розділити з нею все своє життя. У нього була важка доля, у неї теж вистачало випробувань. Вони зійшлися, щоб стати щасливими – кохати, мріяти, планувати та будувати майбутнє, щасливе майбутнє… Народити дитя… Вони побули щасливими так мало… А тепер Віка лишилася без коханого, з дитятком під серцем, яке ніколи не візьме на ручки татусь. Дитя, котре татка знатиме лише з фото, які матуся показуватиме… Ось це дуже страшно. Наш черговий Герой, Янгол в камуфляжі – Олексій Вікторович Самарчук. 24 роки назавжди. Назавжди в строю.Запамʼятайте його таким красивим. І пам’ятайте, завдяки Кому ми сьогодні, зараз, в цю мить живемо.Просимо, підтримайте рідних молитвою, бо ці втрати страшенно болять…», –

Залишилась кохана з дитям під серцем, яке ніколи не візьме на ручки татусь: Герою з Волині навіки 24 рокиЗалишилась кохана з дитям під серцем, яке ніколи не візьме на ручки татусь: Герою з Волині навіки 24 роки

Читайте також наші новини у Facebook