Волинь Новини

Два молоді Герої загинули в одному бою: на Волині попрощалися із командиром Володимиром Балем

У четвер, 28 грудня, у селищі Колки на Волині попрощалися із загиблим військовослужбовцем Володимиром Балем.

Читайте також: Підтвердили загибель Героя з Волині. ФОТО

Про це повідомили у Колківській громаді.

Нагадаємо, загинув Герой 18 грудня 2023 року в Запорізькій області, обороняючи Україну від російського загарбника.

«Ворог забрав життя дорогого сина, брата,чоловіка, батька, друга, побратима, добру і світлу людину», – наголошують у громаді.

Прощалися з загиблим зі сльозами на очах, скорботою та болем від непоправної втрати рідні, односельчани, жителі навколишніх сіл, друзі та військові.

Володимир боровся за волю і свободу нашої держави, він віддав в ім’я Перемоги найцінніше – життя.

Два молоді Герої загинули в одному бою: на Волині попрощалися із командиром Володимиром БалемДва молоді Герої загинули в одному бою: на Волині попрощалися із командиром Володимиром БалемДва молоді Герої загинули в одному бою: на Волині попрощалися із командиром Володимиром БалемДва молоді Герої загинули в одному бою: на Волині попрощалися із командиром Володимиром Балем

 

Під скорботну мелодію духового оркестру та з усіма військовими почестями, поховали Героя на місцевому кладовищі.

«У цей невимовно гіркий час висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким полеглого воїна. Нехай світлий, добрий спомин про Захисника буде сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував. Низько вклоняємось Володимиру за його подвиг та дякуємо за захист України та всіх нас! Вічна пам’ять Герою, який загинув за вільну та незалежну державу», – висловлюють співчуття у громаді.

Два молоді Герої загинули в одному бою: на Волині попрощалися із командиром Володимиром БалемДва молоді Герої загинули в одному бою: на Волині попрощалися із командиром Володимиром БалемДва молоді Герої загинули в одному бою: на Волині попрощалися із командиром Володимиром БалемДва молоді Герої загинули в одному бою: на Волині попрощалися із командиром Володимиром БалемДва молоді Герої загинули в одному бою: на Волині попрощалися із командиром Володимиром БалемДва молоді Герої загинули в одному бою: на Волині попрощалися із командиром Володимиром БалемДва молоді Герої загинули в одному бою: на Волині попрощалися із командиром Володимиром БалемДва молоді Герої загинули в одному бою: на Волині попрощалися із командиром Володимиром БалемДва молоді Герої загинули в одному бою: на Волині попрощалися із командиром Володимиром БалемДва молоді Герої загинули в одному бою: на Волині попрощалися із командиром Володимиром БалемДва молоді Герої загинули в одному бою: на Волині попрощалися із командиром Володимиром Балем

Читайте також наші новини у Facebook