Волинь Новини

Луцька громада провела в останню дорогу двох захисників України

Відразу з двома захисниками України попрощалися сьогодні, 27 грудня, жителі міської територіальної громади — Віктором Афанасьєвим та Станіславом Щирим. Вони поклали свої молоді життя у боротьбі із російським агресором.

Читайте також: На Волині чоловік відмовився від мобілізації, бо «не мав грошей на проїзд»

 
 
 
 

Об 11 годині у Кафедральному соборі Святої Трійці у Луцьку відбулося відспівування Афанасьєва Віктора Сергійовича (11.10.2000 року народження), який був призваний на військову службу по мобілізації та загинув 29 серпня 2023 року в районі населеного пункту Кремінна Луганської області.

 
 

До спільної молитви за упокій душі спочилого воїна разом із духовенством, родинами, бойовими побратимами, небайдужими громадянами долучився Луцький міський голова Ігор Поліщук.

 
 

Поховали  військовослужбовця у секторі військових поховань на міському кладовищі у селі Гаразджа.

 
 

Також у цей день о 12 годині у храмі Святого Василя Великого села Боголюби відспівали Щирого Станіслава Олександровича (23.12.1985 року народження), який був призваний на військову службу по мобілізації та загинув 04 липня 2023 року в районі населеного пункту Роботине Запорізької області.

 
 
 

До спільної молитви за упокій його душі разом із рідними та близькими Героя доєднався секретар Луцької міської ради Юрій Безпятко.

 
 
 

Поховали воїна на місцевому сільському кладовищі.

 

Щирі співчуття рідним та близьким!

Вічна пам’ять, честь та шана Героям!

Читайте також наші новини у Facebook