Важливо Волинь Новини

Від рук ворожого окупанта загинув волинянин. ФОТО.

Як стало відомо, від рук окупанта загинув волинянин.

Трагічну новину повідомили на сторінці Олицької селищної ради.

“Зі скорботою та невимовним болем повідомляємо про смерть Захисника України. Загинув військовослужбовець, солдат, навідник десантно-штурмового взводу ОЛЕГ ОЛЕКСІЙОВИЧ ДЕМЯНЧУК, уродженець села Покащів, житель міста Луцька, 22 грудня 1982 р. н., багатодітний батько, люблячий чоловік.
Захисник України, солдат став на захист України, боронив рідну землю від російських окупантів, боровся за свободу та незалежність Батьківщини.
Загинув Герой 17 грудня 2023 року, під час застосування противником БПЛА зі скидом гранат, під впливом артилерійського обстрілу позицій, під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності України, поблизу населеного пункту Синьківка, Куп’янського району, Харківської області.

Військовослужбовець Олег в ході виконання бойового завдання завжди був вірний військовій присязі, у бою за нашу Батьківщину виявив стійкість та мужність. Функціональні обов’язки виконував відмінно, користувався авторитетом серед колег та підлеглих. Олег завжди підтримував високий моральний дух у підрозділі, вникав у турботи побратимів, стійко переносив інтенсивні навантаження.

Відвага і самопожертва Героя неоціненні, найвища цінність віддати своє життя за свою Батьківщину, захищаючи нас від російського окупанта.
Висловлюємо щирі співчуття дружині, дітям, рідним та близьким загиблого воїна. Розділяємо разом з Вами біль втрати, сумуємо разом з Вами.
Навіки пам’ять про Захисника України буде жити у наших серцях та вічним болем залишиться в душах рідних і близьких людей.
Світла та вічна пам’ять Герою!
Слава Україні! Героям Слава!
Про чин прощання та поховання повідомимо згодом”, – йдеться у дописі.

Читайте також наші новини у Facebook