Новини

Загинув на Харківщині солдат з Рівненщини. ФОТО.

Ще одна непоправна втрата. Ще один воїн-захисник повертається до рідної домівки на щиті.

Читайте також: Низький уклін: мешканці попрощалися з полковником з Волині

Анатолій Улянчук народився у Костополі 15 липня 1979 року. Навчався в школі №6. Далі проходив строкову службу у Збройних Силах України. Потім працював робітником на різних підприємствах, передає Рівне Вечірнє.

Анатолія призвали на військову службу 14 вересня 2022 року. Солдат служив на передовій стрільцем-помічником 3 механізованого батальйону. За період служби він побував у багатьох гарячих точках, де виявив мужність і сміливість. Вболівав за долю України, був справжнім її патріотом.

Солдат загинув 20 грудня під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Першотравневе, що у Куп’янському районі Харківської області..

– Брат був дуже добрим, надійним другом. Завжди всім допомагав, був щирим та відвертим. Він був найкращим, нам дуже його не вистачає. Під час служби він не був у відпусті, а так хотілось його обійняти, – розповідає брат загиблого Дмитро.

У Героя також залишилася дружина Олена та маленький син Ярослав.

– Висловлюємо щирі співчуття родині, близьким і рідним Героя. Просимо жителів громади гідно зустріти загиблого та віддати йому шану, – йдеться у повідомленні Костопільської міської ради.

Прощання відбудеться за графіком:

23 грудня о 17:00 – в’їзд похоронного кортежу із загиблим Анатолієм Улянчуком. Маршрут: вул. Рівненська – вул.Нова – вул. Коперніка – вул. Зарічча – вул. Шкільна – вул. Юрія Жилки,16

Прощання з Анатолієм Улянчуком відбудеться 24 грудня:

12:30– заупокійна літія в його домівці (вул. Юрія Жилки, 16)

13:20– чин похорону у соборі святих апостолів Петра і Павла ПЦУ.

По завершенню у храмі чину поховання відбудеться піша хода до Майдану Шевченка. Поховають військового на «Новому» кладовищі м.Костопіль поруч із іншими Воїнами Небесного Легіону.

24 грудня у Костопільській громаді – день жалоби. Нагадаємо, що ю на території громади буде приспущено Державний Прапор України на будівлях органів державної влади та місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій. Заборонено вмикати розважальну музику в громадському транспорті, магазинах та закладах харчування.

Читайте також наші новини у Facebook