Новини

На 17 тисяч гривень оштрафували водія, який їздив п’яним на Волині

Суддя Рожищенського районного суду Інна Гармай розглянула матеріали, які надійшли від відділу поліцейської діяльності № 1 (місто Рожище), про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, якого затримали п’яним за кермом.

Про це йдеться у постанові суду від 14 грудня, передає Район.Рожище.

Читайте також: Помідори стрімко дорожчають перед святами

 

Водій 25 листопада о 23:38 в селі Уляники, по вулиці Центральній, керував авто Ford Sierra, маючи явні ознаки алкогольного сп’яніння: різкий запах алкоголю з порожнини рота. Від проходження відповідно до встановленого порядку огляду на стан алкогольного сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу за допомогою алкотестеру «Драгер» та в медичному закладі відмовився.

У судовому засіданні чоловік вину у вчиненні правопорушення визнав. Пояснив, що обставини вчинення правопорушення викладені в протоколі відповідають дійсності.

Суддя постановила визнати водія винуватим у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 130 Адміністративного кодексу та застосувати до нього 17 000 гривень штрафу з позбавленням права керування транспортними засобами на один рік.

Окрім того, він має сплатити 536 гривень судового збору в дохід держави.

Читайте також наші новини у Facebook