Важливо Волинь Новини

Депутатка Ківерцівської міської ради організувала міні – фабрику з виробництва турнікетів для ЗСУ

В Україні десять місяців як триває повномаштабна війна, яка вже забрала життя тисячам українців. Але завдяки спільним зусиллям усієї країни ми не просто не здалися, наша армія вже звільнила чималу частину території від окупантів. І велика заслуга у цьому також і волонтерів Ківерцівської громади, які щодня працюють для задоволення потреб військових.

Про це йдеться на сторінці Ківерцівської міської ради.

“Людина з добрим серцем, великою душею і чистими помислами, так можливо охарактеризувати депутатку міської ради Ірину Величко, яка організувала роботу, підібрала людей, і відкрила швейну міні-фабрику, де станом на сьогодні виробили не одну тисячу турнікетів для військових ЗСУ, а також футлярів для аптечок, рідкісні переносні ноші для воїнів ЗСУ, тощо.

Ківерцівська міська рада на чолі з міським головою Олександр Ковальчук щиро дякує Ірині Величко за таку не легку благодійну роботу, а також за регулярну співпрацю з координаційним Центром при міській раді.

Також висловлюємо подяку і шану жителям нашої громади, які виготовляли ці речі: Тетяна Денісова ,Марія Гурін, Лілія Гребін, Наталія Волчук, Таня Остроголова, Лілія Хвірук, Ольга Щербяк, Людмила Панасюк, Тетяна Гудзевич.
Завдяки такій підтримці ЗСУ та турботі про воїнів ми обов’язково звільнимо нашу рідну землю від окупантів”, – йдеться у дописі.


Читайте також наші новини у Facebook