Волинь Новини

Вантажний автомобіль від Ківерцівської громади доставлено на фронт

Повнопривідний вантажний автомобіль-самоскид придбала нещодавно Ківерцівська міська рада на прохання військовослужбовців, які тримають оборону на сході України. Як пояснює міський голова Олександр Ковальчук, здійснили таку дорогу покупку, адже добре розуміють, що дана техніка для наших захисників є дуже необхідна, оскільки саме таку модель авто вказали у запиті військової частини.
Вже вчора, очільник громади вчергове особисто доставив допомогу від Ківерцівської громади воїнам на фронт у Донецьку область.
А саме, новий спеціалізований вантажний автомобіль самоскид Mercedes-Benz Arocs, придбаний за кошти міського бюджету, згідно запиту командира 100-ої окремої бригади територіальної оборони.
Зрозуміло, що з Ківерець автомобіль порожнім не вирушив – попередньо у нього завантажили пиломатеріали, паливні брикети для буржуйок, продукти харчування та квадрокоптер.
“Віримо, що ця потужна вантажівка надійно служитиме для оборони Батьківщини. У підрозділі ЗСУ знають для яких цілей та завдань її використовуватимуть”,- коментує Олександр Ковальчук.
Зауважимо, що громадськість спостерігає за тим, як використовуються бюджетні кошти, й помічає, що далеко не кожна громада має можливість знайти ресурси на такі вартісні придбання для військових.
Люди вболівають за те, щоб наша громада регулярно долучалася фінансово до підтримки захисників. Тож багато хто купівлю самоскида оцінив схвально.
Проте є і ті, кому витрата здалася марною. Мовляв, краще б ці кошти спрямували на купівлю дронів. До речі, за самоскид Ківерцівська міська рада заплатила 7 200 000 гривень зі свого бюджету. Проте дрони міська рада також купує для наших захисників.
Зокремо в цьому місяці провели закупівлю восьми квадрокоптерів DJI Mavic 3 Fly More Combo.
“Висловлюю вдячність депутатам міської ради за підтримку війська і країни у боротьбі з окупантами. Сподіваюсь, що зовсім скоро, усі разом, добрими справами здолаємо ворогів!”, – каже Олександр Миколайович.
Читайте також наші новини у Facebook