Волинь Новини

У ЛНТУ розробили дизайн логотипу для луцької стоматполіклініки

Студенти другого, третього та четвертого курсів факультету архітектури, будівництва та дизайну ЛНТУ взяли участь у конкурсі на розробку дизайну логотипу для Луцької стоматполіклініки. Понад 25 студентів упродовж місяця надсилали свої роботи на розгляд керівництву закладу, – пише ІА Волинські новини.

Читайте також: Луцьким школам виділять по 50 тисяч гривень на плетіння маскувальних сіток

Головна мета конкурсу – підтримати молодих, креативних дизайнерів-студентів і дати можливість їм втілити свій перший проєкт в життя разом з комунальним закладом міста. Ідею найуспішнішого проєкту розробила другокурсниця факультету Ольга Зданевич. Дівчина зуміла поєднати у роботі, як стоматологію, так і символіку міста.

«В своїй роботі я обрала кольори міста, які притаманні нашій Луцькій міській раді – білий, червоний та жовтий, в цих кольорах зробила зуб і поєднала його із половинкою Луцького замку. Так народився логотип стоматології твого міста, тобто клініки Луцька, яку зможуть впізнати за брендом із нашим Луцьким замком», – зазначила Ольга Зданевич

За словами директорки КП «Луцька міська клінічна стоматологічна поліклініка» Любові Яковчук, перемогла креативність та інноваційний підхід до реалізації ідеї з логотипом.

«Попередньо ми звертались до однієї агенції, яка розробляє логотипи, однак представлена робота дизайнерів не була втілена як належить, саме тому вирішили дати шанс на реалізацію логотипу молодим креативним студентам, які нададуть своє бачення логотипу поліклініки. Окрім цього ми хотіли підтримати майбутнє наших студентів-дизайнерів. Як на мене цей дизайн лого із зубом правильної форми та продовженням вежі нашого замку буде впізнаваним і обов’язково з’явиться в оформленні нашого закладу. Дякую усім студентам факультету архітектури, будівництва та дизайну ЛНТУ за реалізацію нашого логотипу, за яким місто впізнаватиме стоматологію у соціальних мережах і на сайті», – розповіла Любов Яковчук.

Переможниці конкурсу, а це другокурсниця Ольга Зданевич та четвертокурсниця Даша Рубаха отримали від стоматполіклініки на умовах договору винагороду за виконану роботу.

Читайте також наші новини у Facebook