Волинь Новини

У Луцьку демонтують назаконні обмежувачі руху: де саме

У місті демонтують кілька обмежувачів руху, які перешкоджають проїзду автомобілів швидкої допомоги, пожежної, прибиральної, аварійної техніки та проходу пішоходів, обмежують доступ до прибудинкових територій.

Читайте також: У Волинській бібліотеці зібрали майже 2 тонни російськомовної літератури на макулатуру

Про це стало відомо 18 грудня на виконкомі міськради.

Попередньо інспектори департаменту муніципальної варти виявили в місті встановлені без відповідних дозвільних документів конструкції, які перешкоджають вільному руху громадян та автотранспорту.

Відповідно до Правил благоустрою міста Луцька, забороняється самовільно переобладнувати проїзди у спосіб, що заважає проїзду спеціальних машин швидкої допомоги, пожежної, прибиральної та аварійної техніки, а також самовільно встановлювати різноманітні конструкції. Таким чином, встановлення будь-яких обмежувачів у проїздах забороняється.
Окрім того, до департаменту муніципальної варти постійно надходять звернення громадян, зокрема від працівників швидких, щодо обмежувачів руху на території земельних ділянок загального користування, які створюють перешкоди в пересуванні.

Отож, департамент муніципальної варти міської ради має здійснити демонтаж обмежувачів руху, що перешкоджають проїзду автомобілів швидкої допомоги, пожежної, прибиральної, аварійної техніки та проходу пішоходів, обмежують доступ до прибудинкових територій.

Це дозволить забезпечити звільнення території загального користування від незаконно розміщених конструкцій.

Читайте також наші новини у Facebook