Волинь Новини

На Волині чоловіка, який ухилявся від призову посадили на три роки

Три роки за ґратами проведе чоловік, який ухилився від призову на Волині. Свою поведінку він пояснив панікою в останній момент.

Читайте також: Загинув за декілька днів до дня народження: молодому захиснику з Волині просять посмертно присвоїти звання Героя України

Про це стало відомо з вироку Камінь-Каширського районного суду.

Як ідеться у матеріалах справи, Вадим Ш. був визнаний військово-лікарською комісією придатним до проходження військової служби. 5 січня він отримав під особистий підпис повістку.

Йому необхідно було з’явитися 9 січня на пункт збору перед відправлення у команді до військової частини, однак Вадим Ш. цього не зробив, ухилившись від призову.
Свою вину чоловік визнав. Він підтвердив, що отримав повістку про призов та 9 січня повинен був з’явитися для відправки у військову частину. Однак в останній момент Вадим Ш. запанікував і на збір не прийшов. Обвинувачений повідомив, що не має права на відстрочку та зауважив, що щиро кається. Окрім того, просив врахувати, що робить добровільні грошові внески на допомогу Збройним силам України та є членом команди ДФТГ.

Однак суд не прийняв як пом’якшувальну обставину щире каяття обвинуваченого, оскільки за час розгляду справи Вадим Ш. не вчинив жодних дій, спрямованих на усунення правопорушення.

Таким чином чоловік отримав покарання у виді трьох років позбавлення волі.

Читайте також наші новини у Facebook