Волинь Новини

Освідчився коханій після смерті: на Волині двом Героям встановили меморіальні дошки

У Нововолинському ліцеї №8 відкрили пам’ятні дошки двом випускникам навчального закладу, полеглим Захисникам України Роману Бербезі й Тарасу Харуку.

Читайте також: На волинянина впала брила льоду, чоловіка госпіталізували

Пам’ятні дошки відкрили 15 грудня. Про це повідомив мер Нововолинська Борис Карпус.

Тарас Харук та Жанна Петровська прожили разом 8 років, однак одружитися так і не встигли. У 2022 році хлопець пішов захищати Україну і загинув, не встигнувши одягнути на власні заручини парадну форму і подарувати обручку своїй обраниці…Призначену їй обручку вона знайшла через півтора місяця після смерті коханого.

Романа Бербега був жителем Нововолинська.Від отриманих поранень 26 лютого 2023 року Герой помер у військовому госпіталі на Запоріжжі.

Освідчився коханій після смерті: на Волині двом Героям встановили меморіальні дошкиОсвідчився коханій після смерті: на Волині двом Героям встановили меморіальні дошкиОсвідчився коханій після смерті: на Волині двом Героям встановили меморіальні дошкиОсвідчився коханій після смерті: на Волині двом Героям встановили меморіальні дошкиОсвідчився коханій після смерті: на Волині двом Героям встановили меморіальні дошки

Читайте також наші новини у Facebook