Волинь Новини

На історичному факультеті ВНУ презентували навчальний посібник «Основи громадянського суспільства та політичних знань»

На факультеті історії, політології та національної безпеки відбулася презентація навчального посібника «Основи громадянського суспільства та політичних знань».

Читайте також: 19-річний волинянин зліпив сніговика висотою у понад шість метрів

На заході були присутні ректор Університету Анатолій Цьось, проректор з навчально-виховної роботи та комунікації Наталія Благовірна, декан факультету Ярослав Ярош, завідувач кафедри політології та публічного управління Василь Бусленко, викладачі й студенти. Модератор дійства – професор кафедри політології та публічного управління Валерій Бортніков, який також є автором посібника.

презентаціяпрезентаціяпрезентація

На початку презентації всі присутні вшанували пам’ять загиблих захисників України.

У своєму слові ректор подякував науковцям факультету за плідну працю. «Сьогодні в нашій країні війна. Український народ бореться і ми готуємо фахівців, які б могли працювати у післявоєнній Україні. Дякую авторам за видання такого посібника та бажаю успіхів у подальшій роботі», – сказав Анатолій Цьось.

презентаціяпрезентація

У навчальному посібнику розглянуто актуальні проблеми історії, теорії та практики націє- і державотворення в Україні та світі. Провідне місце у виданні займають проблеми становлення інститутів і процесів демократичної трансформації, розвитку громадянського суспільства, діяльності органів державної влади та місцевого самоврядування, питань міжнародних відносин і національної безпеки України.

Дітищем науковців Університету зможуть користуватися учні старших класів, студенти, учителі, викладачі, державні службовці та політичні діячі – усі, хто цікавиться проблемами суспільно-політичного розвитку України та світу.

презентаціяпрезентаціяпрезентаціяпрезентаціяпрезентаціяпрезентаціяпрезентація

Читайте також наші новини у Facebook