Важливо Волинь Новини

У Луцьку з новою концертною програмою виступила співачка Наталія Бучинська

З дотриманням усіх заходів безпеки, напередодні у Луцьку виступила із сольним концертом народна артистка України Наталія Бучинська.

Відтак, 9 грудня кращі композиції лунали зі сцени ТЦ “Промінь”. Насолодитися українськими хітами, які йдуть від романтичної душі співачки прийшло чимало лучан.

Читайте також: Луцька журналістка заспівала в дуеті з Наталією Бучинською. Відео

 

«Ви прийшли на концерт, придбали квиточки. Завжди частина коштів іде на волонтерство. Ми вирішили з колективом, що я не буду шити нових костюмів, краще ми віддамо ці кошти туди, де потрібніше. Я влажу в старі плаття, вони не такі вже й старі, головне – щоб очі блищали. Щоб ваші очі завжди сяяли, були щасливі і закохані, щоб світилися на увесь світ», – зазначила артистка.

Відтак, Наталія Бучинська розпочала концерт із знакової пісні – «Моя Україна», аби налаштувати волинську публіку на шалену хвилю позитивних емоцій та почутів.

Згодом артистка звернулася з трепетною промовою до захисників, які боронять суверенітет та територіальну цілісність країни.

Варто зазначити, що на концерті лучанка Анастасія Ніколаєва мала можливість заспівати в дуеті з Наталією Бучинською.
У коментарі журналістам дівчина розповіла, що вирішила подарувати квіти пані Наталії, адже дуже шанує її творчість. Заодно вона попросила заспівати разом важливу для серця Анастасії пісню – «Моя Україна». Наталія Бучинська дала мікрофон та заспівала разом зі своєю фанаткою.


 

Наприкінці, під час виконання пісні “Я люблю Україну” слухачі завершили вигуком «Слава Україні»! Адже це маніфест сильних, незалежних та вільних духом людей.

Читайте також наші новини у Facebook

АНАСТАСІЯ НІКОЛАЄВА