Волинь Новини

Волинянина, який хуліганив та бив посуд оштрафували на 200 гривень

Суддя Рожищенського районного суду В’ячеслав Требик розглянув справу про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, який хуліганив у Рожищі та погрожував полісменові.

Читайте також: У Луцьку у водійки LAND ROVER драгер показав 1,5 проміле алкоголю

Про це йдеться у постанові суду від 7 грудня, передає Район.Рожище.

Підсудний 15 жовтня, приблизно о 17:00, на автозаправній станції «Олас» у Рожищі образливо чіплявся до громадянина, чим порушив громадський порядок та спокій громадян.

Згодом він не підкорився законній вимозі поліцейського про припинення правопорушення, а продовжував у грубій формі висловлюватись нецензурно та погрожував фізичною розправою.

Того ж дня, приблизно о 22:30 чоловік у кафе «Стріт-бар» у Рожищі висловлювався лаявся на працівників закладу, образливо чіплявся до громадян та розбив посуд.

Для розгляду справ у суд не з’явився. Однак адвокат під час розгляду справ зазначив, що підсудний перебуває на лікуванні, а тому не має змоги з’явитися до суду. Додав, що його клієнт визнає повністю свою вину у вчиненні зазначених правопорушень та підтверджує обставини, викладені у протоколах про адміністративні правопорушення.

Мовляв, такі правопорушення допущені ним через вживання алкогольних напоїв і він щиро кається в скоєному.

Суддя постановив визнати чоловіка винним у вчиненні адміністративних правопорушень, передбачених статтями 173 та 185 Адміністративного кодексу, і піддати його штрафу в розмірі 204 гривні. Також він має заплатити 536 гривень судового збору в дохід держави.

Читайте також наші новини у Facebook