Волинь Новини

«Волиньфармпостач» здає в оренду комерційні приміщення у кількох населених пунктах області

Комунальне підприємство «Волиньфармпостач» виставило на аукціон нежитлові приміщення комерційного призначення, розташовані у Луцьку, Цумані, Заболотті, Ковелі, Володимирі та Горохові.

Читайте також: Під час пожежі в гаражі у Луцьку обгорів чоловік

Про це йде мова на сайті Ubiz – офіційному електронному майданчику аукціонів Prozorro.

Більшість приміщень здається в оренду терміном на 5 років.

Серед переліку об’єктів наступні:

– нежитлове приміщення, за адресою: Волинська обл., м. Луцьк, вул. Рівненська, 105, що обліковується на балансі ДВТП «Волиньфармпостач», загальною площею 178,7 кв.м, яке складається з частини приміщення аптеки № 112, площею 83,0 кв.м , яке розташоване на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку та підвального приміщення, площею 95,7 кв.м

– частина будівлі адмінкорпусу, А-2, (аптека № 20), загальною площею 78,6 кв. м, розташоване на 1-му поверсі двохповерхової споруди, що знаходиться за адресою: Волинська обл., смт. Цумань, вул. Грушевського, 7 та обліковується на балансі ДВТП «Волиньфармпостач». Будівля цегляна, обладнана пандусом.

– група інвентарних об’єктів. площею 83,5 кв. м,. в т.ч. приміщення аптеки № 30, площею 71,7 кв.м та приміщення сараю, площею 11,8 кв.м, що знаходиться за адресою: Волинська область, Ковельський район, , смт. Заболоття, вул. 1-го Травня, 8 та обліковуються на балансі ДВТП «Волиньфармпостач»

– нежитлове приміщення аптеки № 59, що знаходиться за адресою: Волинська обл., м. Ковель, вул. 40 років Перемоги, 13 та обліковується на балансі ДВТП «Волиньфармпостач», загальною площею 81,9 кв.м, яке розташоване на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку, обладнане пандусом.

– частина вбудованого нежитлового приміщення центральної районної аптеки № 11, загальною площею 167,9 кв. м, що знаходиться за адресою: Волинська обл., м. Володимир, вул. Ковельська, 6 та обліковується на балансі ДВТП «Волиньфармпостач», розташоване на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. Відповідно до експлікації технічного паспорта до складу лота входять приміщення: № 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 19, 20, 21, 22, 23, 24.

– частина адмінприміщення (А-3) (аптеки № 26), загальною площею 92,3 кв. м, розташоване на 1-му поверсі 3-х поверхової споруди, що знаходиться за адресою: Волинська обл., м. Горохів, вул. Богдана Хмельницького, 22 та обліковується на балансі ДВТП «Волиньфармпостач». Будівля цегляна, обладнана пандусом.

Читайте також наші новини у Facebook