Важливо Волинь Новини

У відомому пабі «Лучеськ» грали «Intro» та ласували бургерами заради ЗСУ


Як відомо, зима багата на теплі родинні свята та обряди. Цьогоріч за новим церковним календарем усі дати свят змістились, однак традиції українського народу залишаються незмінними.

Утім, повномасштабна війна, розв’язана росією проти нашої держави, для українців стала народною. Адже Збройним Силам прагнуть допомагати усі мешканці держави.

Напередодні у стінах відомого луцького пабу «Лучеськ» відбувся благодійний гастро – вечір  приурочений до свята Андрія Первозванного.

У рамках заходу відвідувачі мали можливість не лише більше дізнатися про бургер – походження, особливості та секрети приготування, цікаві історичні факти, але й скуштувати страву приготовлену власноруч. Ідея — здивувати гостів ефектною подачею бургера та незвичними інгредієнтами від талановитого шеф – кухаря Максима Ізмайлова.

 

«Найдорожчий бургер у світі коштує 5 тисяч євро. В липні 2021 року у нідерландському ресторані De Daltons приготували бургер, який мав назву “Золотий хлопчик”. Щоб його приготувати, кухарі витратили 9 годин часу, а також найдорожчі продукти: м’ясо ваґю, хамон, чорну ікру і навіть золото», – зазначив шеф – кухар закладу «Лучеськ» Максим Ізмайлов.


В свою чергу, луцький стоматолог Максим Оніщук продемонстрував, як готує бургер з курячою котлетою спільно з шеф – кухарем закладу «Лучеськ».

 

Мета дійства: провести благодійну акцію, мета якої підтримка 14-тої бригади оперативного призначення імені Івана Богуна, також відома, як Калинівська — формування Національної гвардії України, що входить до складу Західного оперативно-територіального об’єднання.

 

До слова, музичний супровід у пабі «Лучеськ» здійснив Dj Black Star.

« Я твердо переконаний, що подібні заходи, на яких ми граємо на благодійних засадах – наближують до перемоги», – зауважив Богдан (Dj Black Star).

 

Крім цього, під час святкування традиційних Андріївських вечорниць усі охочі юнаки мали змогу поєднати веселе дійство — кусання калити та відтворення українських обрядів. Зауважимо, що під час заходу відвідувачі донатили на ЗСУ. А також мали можливість співати патріотичні пісні.

Додамо, з початку повномасштабної війни паб «Лучеськ» став у лави тих, хто допомагає нашій армії. Керівництво закладу постійно на зв’язку з військовими із різних підрозділів, щоб оперативно реагувати на їхні потреби.