Волинь Новини

Директорка Любомльського ліцею стала лауреаткою конкурсу «Учитель року ‒ 2024»

Відбувся перший тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року ‒ 2024» у номінації «Образотворче мистецтво».

Упродовж тижня з 20 листопада на базі Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти проходило фахове змагання для учителів образотворчого мистецтва. Про це інформують у ВІППО Волинь, передає Район. Любомль.

Читайте також: Волинь: Ольга Ващук про ситуацію на кордоні станом на 9 грудня

 

Педагогічну майстерність, професійні уміння представляли десятеро конкурсантів та конкурсанток. Педагоги втілювали концептуальні засади Нової української школи, демонстрували професійну компетентність, розставляли акценти, презентуючи «родзинки» власного педагогічного досвіду.

Учителі з різних куточків області демонстрували нові педагогічні ідеї, ефективні інноваційні технології навчання, сучасне бачення власної ролі в освітньому процесі, свої творчі досягнення, що дозволило розкрити їх неповторність і педагогічний талант. Педагоги проявили мобільність та креативність, а також щедро ділилися з колегами педагогічними здобутками.

Конкурс став ще однією сходинкою до вершин професійної майстерності, школою самоствердження і самовираження, відкрив багато граней педагогічного досвіду.

Журі відзначило високий фаховий та професійний рівень, педагогічну ерудицію, ґрунтовні знання учасників, які гідно пройшли усі конкурсні випробування.

Переможцем першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року ‒ 2024» у номінації «Образотворче мистецтво» стала вчителька Камінь-Каширської міської ради.

А от лауреаткою конкурсу стала директорка Любомльського ліцею №3 Наталія Мохнюк.

Найкращим в номінації «Майстер «Золоті руки» визначили вчителя Штунського ліцею Вишнівської сільської ради Олександра Романюка.

Читайте також наші новини у Facebook