Волинь Новини

Магазини та кафе Нововолинська хитрують зі сплатою за воду

Нововолинськводоканал недоотримує по 40-50 тисяч гривень щомісяця за надані підприємцям послуги через те, що вони хитрують з оплатою за воду.

Читайте також: Луцькрада звинуватила балансоутримувачів у неналежному прибиранні снігу

Про ситуацію розповідає КП «Нововолинськводоканал».

“Особливо прикро, коли до маневрів зі сплатою за воду вдаються власники відомих ресторанів, кафе і кав’ярень. Із одного боку, вони пропонують європейський рівень обслуговування, смачні страви, а з другого, – недотягують до поставленої ними планки за рівнем сплати за комунальні послуги. Можна лише уявити, в якій антисанітарії опиняться ресторан, кафе і кав’ярні без води і каналізації.

Теж саме стосується і деяких власників популярних серед містян продуктових магазинів. Водою вони користуються постійно. Платити за отримані послуги не поспішають, нарощують борги.

Серед підприємців, які вдаються до хитрощів у розрахунках із водоканалом, ще є перукарні, магазини будівельних матеріалів, швейні ательє тощо”. -йдеться у дописі.

Адміністрація КП «Нововолинськводоканал» НМР наполегливо просить усіх підприємців в повній мірі та своєчасно розрахуватися за отримані послуги. Адже попереду новий рік. Кожен відповідальний господар, оцінюючи прибутки і збитки за фінансовий рік, перш за все прагне віддати позичене та повернути борги.

Читайте також наші новини у Facebook