Волинь Новини

Захисники України отримали від ВНУ імені Лесі Українки 16 дронів

Волинські захисники, які захищають незалежність та територіальну цілісність Україні на фронті, отримали допомогу від Волинського національного університету імені лесі Українки. З волонтерським візитом у земляків-волинян побував ректор Університету Анатолій Цьось.

Читайте також: У громаді на Волині сьогодні не буде світла

Підрозділи 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого і 100 окремої бригади Сил територіальної оборони з успішно виконують бойові завдання та боронять рідний край від ворога на передовій.

дронидрони

Волинські воїни отримали від університетської спільноти 16 квадрокоптерів DJI MAVIC 3T Thermal і DJI MAVIC 3E Enterprise, дві зарядних станції з комплектами акумуляторних батарей до квадрокоптерів, а також смаколики з малої Батьківщини.

дрони

Військові подякували очільнику Університету і колективу ВНУ імені Лесі Українки за регулярну підтримку та допомогу.

Анатолій Цьось звернувся до волинян та всіх українців із закликом постійно працювати та допомагати нашим воїнам.

«Дрони рятують життя нашим воїнам. Це відбувається шляхом знищення ворогів ще на підступах нашої оборони, ще до прямого вогневого контакту. За кошти студентів, викладачів, працівників університету було придбано і передано ЗСУ 16 дронів. Це дуже багато для університету і дуже мало для оборони. Тому передавайте воїнам максимальну кількість дронів. Вагаєтесь, не знаєте, що передати на фронт, передавайте дрони і разом Переможемо!» – сказав Анатолій Васильович.

дронидронидронидронидрони

Читайте також наші новини у Facebook