Волинь Новини

Військовій Майї Москвич Луцькрада виділить півмільйона гривень на купівлю квартири

Луцька міська рада співфінансуватиме придбання квартири для волинської військовослужбовиці Майї Москвич. Міська рада оплатить 50 відсотків вартості житла, – пише Волинь Post.

Читайте також: Волинянин, будучи моряком, побував у сімдесяти країнах світу. Фото

Про це стало відомо на засіданні виконавчого комітету Луцької міськради у вівторок, 5 грудня.

В рамках виконання Програми забезпечення житлом на умовах співфінансування учасників АТО/ООС та членів їх сімей Майї Москвич передбачили 50 квадратних метрів нормативної площі житла.

Майже 539 тисяч гривень – сума співфінансування, яка буде перерахована із бюджету Луцької міської територіальної громади. Таку ж суму повинен внести на рахунок в банку учасник Програми забезпечення житлом, тобто Майя Москвич.

Як відомо, волинянка Майя Москвич родом із селі Нічогівка колишнього Маневицького району. Вона – громадська активістка, учасниця Революції Гідності, ветеранка російсько-української війни, перша жінка-учасниця Національної збірної України в міжнародних змаганнях Invictus Games, засновниця клубу Archers Birds.

У серпні минулого року привезла з Ігор воїнів, що відбувалися у США, три золоті медалі для України: здобула першість зі стрільби з лука, кульової стрільби з гвинтівки стоячи та перемогла у гольф.

Нині служить у 2-му окремому стрілецькому батальйоні Сухопутних військ ЗСУ.

Читайте також наші новини у Facebook