Волинь Новини

Студенти та викладачі ВНУ навідалися до прикордонників

Викладачі, студенти й працівники Волинського національного університету імені Лесі Українки продовжують активно співпрацювати із Захисниками та Захисницями. Нещодавно Лесині люди відвідали військовослужбовців 3-го прикордонного загону імені Героя України, полковника Євгенія Пікуса.

Читайте також: 27 будинків, школа, коледж і дитсадок у Луцьку тимчасово лишилися без тепла

Про це повідомили на сайті вишу.

Ректор Анатолій Цьось подякував військовим за службу і розповів про те, як університет співпрацює та допомагає ЗСУ. Окрім цього, військовим вручили п’ять квадрокоптерів, солодощі та предмети побутового вжитку.

Читати ще: Тренінги, виступи, продаж смаколиків: у ВНУ – масштабний ярмарок для допомоги військовим

Після цього студенти й викладачі факультету культури і мистецтв презентували присутнім патріотичні пісні. Для військових виступали народний артист України, професор Василь Чепелюк, старший викладач Олександр Голощук, студентки Маріанна ПолянськаІлона ГоловчакАнастасія Гордієнко. Військовослужбовці подякували представникам Університету за допомогу.

Читати ще: Студенти луцького вишу влаштували військовим мистецький захід

Про враження від зустрічі із військовими розповіла студентка Ілона Головчак: «Відвідування військових і виступ перед ними – надзвичайна можливість для мене. Я отримала велике задоволення від спілкування зі справжніми Героями, які безперервно працюють на благо нашої країни. Їхня відданість й самовіддача вражають.

Було честю донести свої почуття через музику. Виступ перед військовими надихнув мене та підкреслив важливість постійної підтримки й вдячності за їхнє служіння.

Також ми їздимо співати пісні підбадьорення в госпіталь для військових. Це велике діло – милосердя та демонстрація вдячності за їхню службу й жертовність. Ми даруємо їм не лише музичний концерт, а й душевну підтримку та позитивні емоції в часи, коли вони можуть цього найбільше потребувати. Тому що підтримка через музику дуже важлива».

Читайте також наші новини у Facebook