Важливо Волинь Новини

У Горохівську громаду «на щиті» привезуть тіло 28 – річного Героя

У Горохівську громаду Луцького району «на щиті» привезуть тіло 28-річного Героя Андрія Пилипчука. 

Читайте також: Хороброму воїну з Волині виповнилося б 20 років. ФОТО.

 

 

У четвер, 30 листопада, орієнтовно о 13:00-13:30 год., від Горохівської багатопрофільної лікарні виїжджатиме кортеж із тілом загиблого Героя. про це повідомили у Горохівській громаді, передає ВСН.

Нагадаємо, 27 листопада Волинь втратила ще одного Захисника нашої Батьківщини – командира бойової машини-командира відділення Андрія Пилипчука. Загинув Герой під час виконання бойового завдання в ході відсічі збройної агресії Росії у Донецькій області. Андрій до кінця з честю та гідністю виконував свій громадянський та військовий обов’язок. 25 листопада захиснику виповнилося лише 28 років…

Кортеж прямуватиме вулицями Лисенка, Паркова, Луцька. Біля Свято-Вознесенської каплиці відбудеться заупокійна панахида. Далі траурна процесія відправиться в село Ватин, де Андрій проживав із сім’єю. Похорон Героя відбудеться 1 грудня в рідному селі Микуличі Володимирського району.

Волинян закликають відкласти справи і вийти зустріти Захисника, принести квіти і встелити дорогу, долучитися до автоколони чи взяти прапор та вийти вздовж дороги. Гідно зустріти і провести Героя наш обов’язок!

Читайте також наші новини у Facebook