Волинь Новини

На Волині попрощалися з 22-річним Героєм Максимом Переходьком

У неділю, 26 листопада, Олицька громада провела в останню путь Захисника Переходька Максима Вікторовича.

Читайте також:  Чорна звістка: на війні загинув Герой з Волині. ФОТО.

Солдат Максим Переходько загинув 21 листопада 2023 року біля населеного пункту смт. Козацьке Бориславського району Херсонської області, мужньо виконавши військовий обов’язок. Йому навіки 22, зазначають у громаді.

«Він добрий та щирий. До останнього не хотілось вірити. Надіялись, що це неправда», – чути розмову з натовпу.

Проводжали Героя всім селом. Хтось ледве стримував сльози, хтось плакав, хтось тяжко зітхав, похиливши голову. Ридала земля та плакало небо у цей день, оповитий туманом, пронизаний гострим болем та пекучими слізьми, змішаний з тугою та сумом.

Віддати останню шану Захиснику прийшли рідні, друзі, односельчани, представники влади. На честь Героя звучав Гімн України і військовий трикратний салют, який гучно пронизував небо.

«Плакали усі, бо втратили ще одного сина, хороброго та мужнього Воїна. Наш Захисник Максим показав нам приклад справжнього патріота, приклад хоробрості і відваги, він чесно і до кінця виконував свій обов’язок воїна і громадянина, віддавши своє безцінне життя за вільне майбутнє в незалежній, Богом благословенній Україні. Ми маємо завжди пам’ятати, якою дорогою ціною нам дістається кожна хвилина мирного життя.

На жаль, словами не загоїти в серці болючу рану втрати, адже смерть найріднішої людини – велике випробування. У цю гірку мить Олицька громада розділяє з родиною цей важкий біль. У скорботі низько схиляємо голови перед мужністю воїна. Світлий спомин про нього залишиться у наших серцях», – йдеться в повідомленні громади.

Інформаційне видання Волинь infa висловлює щирі співчуття рідним загиблого Героя

Читайте також наші новини у Facebook