Волинь Новини

34-річний волинянин викрав на фермі коня і проїхав на ньому верхи 15 км

На Волині 34-річний чоловік викрав з ферми коня і проїхав на ньому верхи 15 км до сусіднього села. Тоді залишив крадену тварину в знайомих. Поліцейським, які оперативного знайшли чоловіка, він пояснив, що скоїв крадіжку, бо «дуже любить коней».

Як повідомила прес-служба Луцького райуправління поліції, 25 листопада до поліції Горохова надійшла заява від 47-річної жінки про те, що з її фермерського господарства в селі Озерці викрали коня. І вкрадену тварину, і крадія поліція знайшла того ж дня за декілька годин в сусідньому селі.

Як розповів начальник кримінальної поліції в Горохові Дмитро Смага, крадій проник на ферму, де було декілька коней, і обрав з них найспокійнішого. Тоді сів верхи та поїхав до іншого села.

«Проїхавши близько 15 кілометрів, він лишив тварину в знайомих, придумавши легенду, що його віз з конем потрапив в аварію. Невдовзі його затримали поліцейські, це 34-річний мешканець Володимирського району. Їм він розповів, що просто “дуже любить коней”», – йдеться у повідомленні.

Виявилось, що чоловік вже був судимий за вчинення крадіжок, а з тюрми вийшов цьогоріч. Щодо чоловіка відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст. 185 ККУ (крадіжка, вчинена під час воєнного стану). Йому загрожує від п’яти до восьми років тюрми.

Читайте також наші новини у Facebook