Важливо Волинь Новини

Низький уклін: у Луцьку в останню путь провели Героїв Артема Одінцова та Олександра Бортніка

У суботу, 25 листопада, в Луцьку попрощалися із двома Героями: Артемом Одінцовим та Олександром Бортніком.

Читате також: Небесне військо поповнив ще один хоробрий Герой з Волині. ФОТО.

 

Про це повідомили у міській раді, передає ВСН.

Нагадаємо, 37-річний лучанин Одінцов Артем Володимирович був призваний на військову службу по мобілізації до складу військової частини на посаду головного сержанта взводу ударних безпілотних авіаційних комплексів роти ударних безпілотних авіаційних комплексів.

 

Молодший сержант Одінцов Артем Володимирович загинув 21 листопада 2023 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України.

 

 

27-річний лучанин Бортнік Олександр Володимирович був призваний на військову службу по мобілізації до складу військової частини А0536 на посаду старшого водія 1 відділення 2 розвідувального взводу розвідувальної роти.

Солдат Бортнік Олександр Володимирович загинув 19 листопада 2023 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України.

 

Відспівали захисників у кафедральному соборі Святої Трійці. Поховали військовослужбовців на міському кладовищі у селі Гаразджа.

 

Два прощання в один день: у Луцьку в останню путь провели Героїв Артема Одінцова та Олександра БортнікаДва прощання в один день: у Луцьку в останню путь провели Героїв Артема Одінцова та Олександра Бортніка