Волинь Новини

З травня вважався безвісти зниклим: на Волині поховали Героя Василя Саливончика. Фото

У Камінь-Каширській громаді поховали 43-річного Героя Василя Саливончика, який загинув на війні з російськими окупантами.

Читайте також: У бою за незалежність України загинув волинський Герой. ФОТО.

З Героєм попрощалися 23 листопада. Про це пише Любешівська газета «Нове життя».

Життя 43-річного жителя села Щитинь Камінь-Каширської громади трагічно обірвалося 11 травня 2023 року в Донецькій області. Місяці сподівань і глибокої віри у повернення солдата живим – закінчилися трагічно.

З травня вважався безвісти зниклим: на Волині поховали Героя Василя Саливончика. ФотоЗ травня вважався безвісти зниклим: на Волині поховали Героя Василя Саливончика. ФотоЗ травня вважався безвісти зниклим: на Волині поховали Героя Василя Саливончика. ФотоЗ травня вважався безвісти зниклим: на Волині поховали Героя Василя Саливончика. ФотоЗ травня вважався безвісти зниклим: на Волині поховали Героя Василя Саливончика. ФотоЗ травня вважався безвісти зниклим: на Волині поховали Героя Василя Саливончика. ФотоЗ травня вважався безвісти зниклим: на Волині поховали Героя Василя Саливончика. ФотоЗ травня вважався безвісти зниклим: на Волині поховали Героя Василя Саливончика. ФотоЗ травня вважався безвісти зниклим: на Волині поховали Героя Василя Саливончика. ФотоЗ травня вважався безвісти зниклим: на Волині поховали Героя Василя Саливончика. ФотоЗ травня вважався безвісти зниклим: на Волині поховали Героя Василя Саливончика. ФотоЗ травня вважався безвісти зниклим: на Волині поховали Героя Василя Саливончика. Фото
Читайте також наші новини у Facebook