Важливо Волинь Новини

Нічна атака “шахедів” на Волині: внаслідок влучання літального об’єкта стався вибух

Як стало відомо, напередодні мер Володимира Ігор Пальонка прокоментував вибух, який стався цієї ночі під час повітряної тривоги поблизу міста.

Читайте також: На Волині вночі чули звуки вибухів

Як розповів мер, біля Володимира близько 2.30-2.40 години внаслідок влучання невідомого літального об’єкта стався вибух. Це відбулося на відстані близько кілометра від міста, у напрямку Ковеля, передає ІА Волинські новини

Станом на 9 годину на місці працюють поліція та пожежники, які ліквідовують наслідки. Наразі встановлюють збитки.

Нагадаємо, у ніч на вівторок, 21 листопада, Росія знову атакувала Україну дронами-камікадзе. Удари цього разу загрожували північним, центральним і західним областям аж до Волинської, Тернопільскої і Чернівецької.

 

«Десять (дронів) було запущено, дев’ять збито і один Іскандер, але треба уточнювати, який саме. Іскандер К — це крилата ракета, не балістична, її збили на східному напрямку», — сказав він в ефірі телемарафону.

За словами Ігната, такі ракети рідко вдається збивати, хоч вони й крилаті. Однак небезпека від них серйозна, бо запускають їх з наземних установок і вони летять невелику дистанцію з місця пуску до місця влучання, тому й становлять таку небезпеку.

«Реагування на таку ракету має бути швидшим, тому що з моря летять довше», — сказав він.

Читайте також наші новини у Facebook