Важливо Волинь Новини

На Волині вночі чули звуки вибухів

У ніч на вівторок, 21 листопада російські окупанти атакували Україну 38 «шахедами». На Волині також лунала повітряна тривога. Близько 1:50 у соцмережах волиняни повідомляли про вибухи, – пише ВСН. 

Читайте також: Чому лунали вибухи на Волині

«Шахеди» атакували групами, у різних регіонах України. Про це повідомляють Повітряні сили.

Вночі «Шахеди» з  Рівненщини прямували далі на захід. На Волині попереджали про загрозу застосування ворожих ударних БпЛА. О 1:58 годині моніторингові канали повідомляли, що шахеди лишилися тільки на Волині. Водночас у соцмережах волиняни писали про вибухи у місті Володимирі. Також у моніторингових чатах повідомляли про роботу ППО на Волині та Рівненщині. Близько 2:10 у моніторингових чатах написали, що у небі була ціль поблизу Ковеля.

Повітряна тривога на Волині пролунала о 1:15 ранку і тривала вона більше години, до 2:42.

Російські окупанти в ніч проти 21 листопада застосували 4 зенітні керовані ракети С-300, крилату ракету «Іскандер-К» та 11 ударних БпЛА.

Як повідомляє Генштаб ЗСУ, силами та засобами протиповітряної оборони знищено крилату ракету «Іскандер-К» та 9 ударних БпЛА. Руйнувань та пошкоджень зазнали Центральна міська лікарня в місті Селидово Донецької області, будівля шахти «Котляревська» та інша цивільна інфраструктура.

Читайте також наші новини у Facebook