Волинь Новини

Без батька залишилися троє дітей: Герою з Волині Юрію Павельчуку – навіки 42

Герой з Волині Павельчук Юрій помер 3 травня 2022 в селі Дубове Ковельського району від серцевої недостатності.

Читайте також: «Легкі гроші»: шахраї видурили у волинян понад 200 тисяч гривень

Про це розповідають на сторінці Янголи на щиті Ратне.

Народився 24 грудня 1979 в селі Текля Старовижівського району. Повну загальну освіту отримав у 1997 році в селищі Ратне. У школі Юрій був активним учнем, брав участь у всіляких заходах, змаганнях, грі на гітарі. Невдовзі після завершення школи Юрій був призваний до служби місто Кременчук аеромобільний прикордонний загін.

У мирному житті був підприємцем.

З перших днів повномасштабного вторгнення не міг стояти осторонь і пішов служити добровольцем у складі роти охорони другого Ковельського відділу РТЦК і СП.

«Юрій проявляв свою відданість та турботу, особливо у стосунках з родиною. Був чудовим чоловіком і батьком, який прагнув забезпечити своїм близьким щасливе життя. Завжди уважний та турботливий до потреб діток і дружини. Був щирим другом, він знав, як заспокоїти й підняти настрій – будь це дитина чи доросла людина. Юрій також вирізнявся своєю любов’ю до музики і природи. Знаходив себе у грі на гітарі та полюванні», – поділилась дружина Героя.

Поховали захисника в селищі Ратне.

Смерть Юрія стала великою втратою для всіх, хто його знав. Він завжди буде пам’ятатися як людина з великим серцем та щирою посмішкою.

Читайте також наші новини у Facebook