Новини

Польська прокуратура розслідує смерть далекобійника, який помер перед Дорогуськом

У своїй вантажівці перед пунктом пропуску «Дорогуськ – Ягодин» помер український водій, що планував перетнути кордон. Це сталось на парковці міста Хелм, неподалік від пункту пропуску.

Читайте також: Жахлива трагедія: в Луцькому районі у своїй оселі згорів чоловік

 

У суботу, 11 листопада, 54-річний чоловік приїхав на парковку та залишився очікувати там на перетин кордону, – повідомив у фейсбуці заступник міністра Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України Сергій Деркач.

За словами посадовця, остаточна інформація про причини смерті буде повідомлена польською прокуратурою після вивчення всіх деталей, проте наразі немає підстав вважати, що смерть сталася через неприродні причини. Сергій Деркач запевнив, що спільно з консульством тримають цю ситуацію на контролі.

 

 

«Команда Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України та я особисто приносимо свої співчуття родині, що втратила близьку людину. У той же час, для уникнення маніпуляцій та загострення ситуації навколо блокування кордону, закликаю використовувати виключно офіційну інформацію», – йдеться у дописі.

 

 

Читайте також наші новини у Facebook