Волинь Новини

На Волині закінчують ремонтувати міст після 35 років експлуатації

Фінішує ремонт 12-метрового мосту через річку Полонка поблизу села Шклинь Городищенської територіальної громади Луцького району.

 

Читайте також: Українцям надійде третя платіжка за газ: за що доведеться додатково платити

 

Дорожники завершують ремонтувати мостовий перехід через річку Полонка, що розташований між населеними пунктами Чорний Ліс і Шклинь на автошляху Т-18-02 /М-07/ – Маюничі – Велика Осниця – Красноволя – Колки – /Р-14/ – Копилля – Рожище – Торчин – Шклинь – /Н-17/, – інформує у фейсбуці Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області, передає ВСН.

Основні роботи з відновлення конструкцій споруди завершено, на ній уклали нове асфальтне покриття. Днями на мосту буде встановлено бар’єрне огородження та нанесено дорожню розмітку на проїзну частину.

По завершенню цих робіт відновлять рух транспорту автодорогою Т-18-02 на ділянці Чорний Ліс – Шклинь, яка у зв’язку з ремонтом будови наразі закрита.

 

 

«До такого обмежувального заходу змушені були вдатися, оскільки лагодити цю 12-метрову споруду, що за 35 років експлуатації без ремонту зазнала руйнувань, неможливо було під рухом автівок. Перепрошуємо у водіїв та місцевих жителів за тимчасові незручності. Уже зовсім скоро виправимо цю ситуацію», – йдеться у дописі.


Читайте також наші новини у Facebook