Важливо Волинь Новини

Низький уклін: у Луцьку попрощалися з Героєм Максимом Баєвим. ФОТО

У понеділок, 6 листопада, жителі Луцької міської територіальної громади попрощалися із військовослужбовцем Максимом Баєвим, який віддав своє життя у війні з російськими окупантами. Героя відспівали у Кафедральному соборі Святої Трійці у Луцьку.

 

 

Про це повідомили у міській раді, передає ВСН.

Баєв Максим Миколайович (10.05.1983 року народження), зареєстрований у м. Луцьку як внутрішньо переміщена особа, був призваний на військову службу по мобілізації Луцьким ОМТЦК та СП 24 червня 2022 року до складу військової частини на посаду кулеметника 1-го штурмового відділення 2-го штурмового взводу штурмової роти.

Нагадаємо, Герой загинув 31 жовтня під час виконання бойового завдання у районі населеного пункту Урожайне Донецької області.

До спільної молитви за упокій душі спочилого воїна разом із духовенством, родиною, бойовими побратимами, небайдужими громадянами долучилися секретар Луцької міської ради Юрій Безпятко та заступник голови Волинської обласної ради Григорій Пустовіт.

 

 

Після завершення панахиди домовину з тілом воїна прощальною ходою пронесли Театральним майданом. Біля фотостенду «Герої Небесної Сотні – Загинули за єдність України» скорботна процесія зупинилася і виконала Державний Гімн.





 

Максима Баєва поховали на Алеї почесних поховань міського кладовища у селі Гаразджа.

Читайте також наші новини у Facebook