Волинь Новини

На Любешівщині активізували роботу Пунктів Незламності: подробиці

Пункти незламності забезпечені засобами обігріву, освітлення, живленням для ґаджетів, аптечками та іншим необхідним оснащенням.

 

Читайте також: Терміни воєнного стану та мобілізації: Зеленський вніс до Ради законопроєкти

 

З початку жовтня в Камінь-Каширському районі активізували роботу пунктів незламності. Нині їхня кількість становить 48, зокрема 1 – пересувний та 4 – облаштувало Камінь-Каширське районне управління ГУ ДСНС України у Волинській області на базі пожежно-рятувальних частин. Про це йшлося під час апаратної наради. ЇЇ провела начальниця районної військової адміністрації Ольга Ващук 6 листопада 2023 року, передає Район. Любешів.

За словами Галини Чмух, яка очолює відділ оборонної роботи та з питань цивільного захисту населення РВА, відповідні пункти забезпечили засобами обігріву, освітлення, живленням для ґаджетів, аптечками та іншим необхідним оснащенням. Деякі з них доукомплектували супутниковими терміналами «Starlink». Це дозволить жителям району постійно залишалися зі зв’язком і мати безперебійний доступ до інтернету, попри тривале відключення електрики.

Близько десяти таких пунктів діє і на території Любешівської ТГ, зокрема в Любешеві, Люб’язі, Деревку, Седлищі, Бірках і Ветлах.

Інформацію про найближчий пункт незламності відтепер можна знайти в застосунку «Дія», виконавши такий алгоритм:

– зайдіть у «Дію»;
– натисніть «Послуги»;
– опція «Пункти незламності»;
– виберіть свою область;
– завантажте карту.

Застосунок покаже всі пункти незламності в радіусі 1,5 км. Мапа буде доступна офлайн, якщо зникне електроенергія та зв’язок.

Читайте також наші новини у Facebook