Волинь Новини

Ніж у легені: волинянина судять за вбивство

Зібралися пом’янути рідних, а в результаті один із чоловіків опинився з ножем у легені. Лучанин загинув, а його знайомого судять за умисне вбивство. Чоловік не погоджується з такою кваліфікацією справи. Мовляв, умислу вбивати товариша в нього не було.

Читайте також: Мріяв одружитися і пожити у новозбудованій хаті: Герою з Волині навіки 30 років

Захисник лучанина розповів, що чоловіки товаришували й разом їздили на заробітки. Цьогоріч у квітні Ігор загинув, а Олександр опинився у слідчому ізоляторі. Підсудний пригадав, що того дня Ігор із ним зустрівся, аби пом’янути рідних, ідеться в сюжеті ТРК «Аверс».

«Була річниця по смерті його мами… Мій син загинув на війні. І він подзвонив до мене ввечері. Я прийшов із роботи. Подзвонив, каже: «Я зайду». Він зранку пішов по своїх справах. Зайшов до мене. Він почав трошки за війну молоти погане», – розповів обвинувачений Олександр.

На останньому засіданні суду заслухали покази судмедексперта: «Тіло було з наскрізним ушкодженням лівої легені. Виявлена колото-різана рана утворилася внаслідок нанесення одного удару плоским колюче-ріжучим предметом типу клинка ножа з лезом. Це сталося в межах приблизно однієї години до настання смерті потерпілого, і ця рана являється прижиттєвою».

Захисник підсудного розповів, що умислу вбивати чоловіка не було. Тому й оскаржують кваліфікацію справи – не «умисне вбивство», а «нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть».

Читайте також наші новини у Facebook