Волинь Новини

Ранок Волинь зустрічає в сльозах: ще п’ятеро наших земляків віддали своє життя за Україну

3 листопада у громадах Волині повідомили про загибель п’ятьох військовослужбовців: Богдана Марчука, Валерія Зенченка, Олександра Козака, Максима Баєва та Миколи Дарчика.

Читайте також: На Волині районна влада не приїхала віддати шану військовому, який загинув у жахливій аварії

Про це  інформує «Суспільне Луцьк».

Богдан Марчук

Про загибель військовослужбовця із села Клюськ Богдана Марчука повідомили у Турійській громаді. З третього по пʼяте листопада оголошується триденна жалоба.

Загинув воїн 26 жовтня 2022 року під час штурмових дій на Харківщині. Майже рік Богдана Марчука вважали зниклим безвісти.Богдана Марчука мобілізували 28 травня 2022 року. Про день і час прибуття траурного кортежу та чин поховання бійця повідомлять додатково.

 

Валерій Зенченко

У Запорізькій області загинув боєць Валерій Зенченко, повідомив Нововолинський міський голова Борис Карпус.

Військовослужбовцю було 32 роки. Він був жителем Нововолинська.4 листопада о 11:30 відбудеться зустріч кортежу з тілом загиблого на вʼїзді в місто. О 12:00 розпочнеться панахида та прощання у Свято-Михайлівському храмі на 15-му мікрорайоні. Після завершення панахиди траурний кортеж поїде до будинку, де мешкав Валерій: 5-й мікрорайон, будинок 11. Чин погребіння — кладовище села Низкиничі.

 

 

Олександр Козак

Про загибель Олександра Козака із села Княгининок повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Військовослужбовцю було 34 роки. Він був призваний на військову службу по мобілізації.

Молодший сержант Олександр Козак загинув 24 жовтня під час виконання бойового завдання в районі населених пунктів Лукашівка та Олександрівка Сумської області.

Максим Баєв

40-річний загиблий Максим Баєв тимчасово проживав у місті Луцьку, повідомив Ігор Поліщук.

Він був зареєстрований в обласному центрі Волині, як внутрішньо переміщена особа. Боєць був призваний 24 червня 2022 року на військову службу по мобілізації до складу військової частини на посаду кулеметника штурмового відділення.

Солдат Баєв Максим Миколайович загинув 31 жовтня під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Урожайне Донецької області.

Микола Дарчик

В російсько-українській війні загинув 51-річний волинянин, молодший сержант Микола Дарчик. Про це в соцмережах сповістила голова Велимченської територіальної громади Анастасія Павлович.

 

Чоловік проживав у селі Велимче Ковельського району. На захист країни він став на початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Микола Дарчик був сапером інженерно-саперного взводу одного з механізованих підрозділів сухопутних військ ЗСУ.Військовослужбовець загинув 2 листопада в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України.

Кортеж із тілом полеглого прибуде в рідне село 4 листопада

Читайте також наші новини у Facebook