Важливо Волинь Новини

У Ківерцях невідомі особи поцупили 13 прапорів на Меморіалі Слави та у сквері Героям Євромайдану

Про це йдеться на офіційній сторінці Ківерцівської міської ради.
“Шановні мешканці громади! Звертаємось до вас із серйозним повідомленням про те, що у нашій громаді знову сталася неприємна подія, яка вражає своїм цинізмом та блюзнірством.
В ніч з 29 на 30 жовтня на “Меморіалі слави” та у сквері Героям “Євромайдану” в місті Ківерці, невідомими особами було викрадено 13 символів держави разом з флагштоками, які символізують нашу національну гідність та пам’ять про наших героїв, які віддали своє життя за незалежність України.
Ця подія не лише обурлива, а й не припустима в наш час, адже вандалізм та крадіжка прапорів з Меморіалів пам’яті є не тільки порушенням закону, але й проявом зневаги до воїнів, які боронили і боронять нашу країну від окупантів. Такі вчинки сильно ображають та порушують суспільну гідність.
Ківерцівська міська рада звернулась до поліції з проханням встановити осіб зловмисників з подальшим притягненням до відповідальності та відшкодуванням заподіяних збитків.
Якщо ви маєте будь-яку інформацію, яка може допомогти в розслідуванні даного випадку, будь ласка, негайно повідомте поліцію”, – йдеться у дописі.
Читайте також наші новини у Facebook