Новини

На Рівненщині схилили в скорботі голови над шістьма захисниками

Воїни ціною свого життя виборювали українську свободу.

Читайте також: Волинь в скорботі: у громаді «на щиті» зустріли двох полеглих Героїв

 

На Дубенщині попрощалися із двома загиблими Героями – Валерієм Кравчуком та Василем Попиком, передає Рівне Вечірнє.

Валерій народився у 1988 році та проживав у селі Турковичі Тараканівської територіальної громади. Життя воїна обірвалося 22 жовтня під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку. Ворожий танковий снаряд влучив у бліндаж, внаслідок чого воїн отримав поранення, несумісне з життям. Поховали полеглого на місцевому кладовищі.

 

Василь Попик проживав у селі Підгайці Млинівської тергромади. До лав Збройних Сил України був призваний 24 квітня 2023 року. Воїн загинув 18 жовтня під час виконання бойового завдання на Херсонщині. Йому назавжди залишиться 48…

У Головинській громаді віддали шану жителю Маріуполя Станіславу Таргонію. Воїн загинув 20 жовтня 2023 року під час бою на Куп’янському напрямку разом із сімома побратимами.

Станіслав народився 1967 році у місті Маріуполь. Після закінчення школи служив в армії у прикордонних військах. Згодом вступив у Ростовське морехідне училище, яке закінчив із червоним дипломом. Продовжив навчання у Одеській національній морській академії, мав також червоний диплом. Після закінчення навчання отримав направлення на іноземне судно на посаду другого помічника капітана, а незабаром і сам став капітаном. Коли розпочалася війна, Станіслав із своєю командою був у Канаді. У березні 2022 року приїхав у с. Злазне до родичів, через три тижні пішов до військкомату. У травні 2022 року його зарахували в батальйон Карпатська Січ. Разом із побратимами визволяли Ізюм, Лиман, Бахмут…

 

На Сарненщині попрощалась з
Олександром Рибачком. Солдат окремої штурмової Київської бригади пішов до війська у квітні 2023 року. 24 жовтня під час виконання бойового завдання в Донецькій області під мінометним обстрілом противника Олександр загинув.

Вараська громада – теж у жалобі. Помер військовик Владислав Банацький. 26-річний житель Вараша служив механіком відділення технічного обслуговування взводу забезпечення батальйону зв’язку 55-го окремого Петроківського полку зв’язку. У жовтні 2021 року пішов на строкову службу. Цьогоріч у вересні перевівся до полку зв’язку. …Поховали захисника на кладовищі у с.Стара Рафалівка.

 

Костопільська громада провела в останню дорогу Юрія Тильмана. Він захищав країну від ворога спочатку в 2015 році, а потім в 2022-му. Прощалися із Юрієм у селі Тростянці та Костополі.

Вічна слава та шана Героям!

Читайте також наші новини у Facebook