Волинь Новини

На Любешівщині куплять мінітрактор

Оголосили аукціон на купівлю мінітрактора з навісним обладнанням.

Читайте також: Скандал на Волині: молоду маму з трьома дітьми виселяють із закинутого будинку

Закупівлю опублікували 20 жовтня на сервісі публічних закупівель Zakupivli.Pro.

Управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та комунальної власності Любешівської селищної ради оголосило аукціон на купівлю мінітрактора з навісним обладнанням (відвал універсально-механічний, щітка комунальна дорожня) для доброустрою населених пунктів.

Приймання пропозицій з 20 до 30 жовтня. Аукціон розпочнеться 31 жовтня.

Очікувана вартість закупівлі – 614 тисяч гривень.

Ось кілька конкретних прикладів того, як мінітрактори з навісним обладнанням можуть використовуватися для доброустрою населених пунктів:

  • Взимку мінітрактори з відвалом універсально-механічним можуть використовуватися для прибирання снігу з вулиць, тротуарів та пішохідних зон. Це дозволить забезпечити безпеку пішоходів та автомобілістів під час снігових опадів.
  • Влітку мінітрактори з щіткою комунальною дорожньою можуть використовуватися для очищення тротуарів та доріжок від сміття.
  • Мінітрактори з ковшем можуть використовуватися для прибирання сміття з контейнерів. Це дозволить полегшити роботу комунальних служб.
  • Мінітрактори з плугом можуть використовуватися для внесення добрив та посіву газонної трави. Це дозволить підтримувати в населених пунктах чистоту та порядок.

Купівля мінітракторів з навісним обладнанням – це ефективний спосіб покращити стан доброустрою населених пунктів.

Читайте також наші новини у Facebook