Волинь Новини

Дружина лишилася молодою вдовою, втратили батька діти: на Волині попрощалися з Героєм Володимиром Ніколайчуком

У понеділок, 23 жовтня, в останню земну дорогу жителі Рожищенської громади на Волині провели щирого сина України і мужнього воїна, 49-річного Володимира Андрійовича Ніколайчука.

Читайте також: Волинянка вирощує екзотичну картоплю на городі

Про це повідомили на сайті міської ради.

У невимовному горі дружина та діти, уся родина та громада. А людей зійшлося чимало, бо у спогадах кожного, з ким зводило життя Володимира Ніколайчука, Герой залишився щирою, відкритою та порядною людиною.

Він завжди приходив на допомогу, нікому не відмовляв у важку хвилину і вірив у щасливе завтра своїх доньки та сина у рідній мирній Україні. Саме й тому узяв до рук зброю, коли почалася повномасштабна війна.

«З перших днів повномасштабного вторгнення Володимир Ніколайчук добровольцем пішов до війська. Це найбільш героїчний вчинок кожного українського воїна та чоловіка, і ми це маємо усвідомлювати», – зазначив, звертаючись до громади, голова Рожищенської міської ради Вячеслав Поліщук.

 

Дружина лишилася молодою вдовою, втратили батька діти: на Волині попрощалися з Героєм Володимиром НіколайчукомДружина лишилася молодою вдовою, втратили батька діти: на Волині попрощалися з Героєм Володимиром НіколайчукомДружина лишилася молодою вдовою, втратили батька діти: на Волині попрощалися з Героєм Володимиром НіколайчукомДружина лишилася молодою вдовою, втратили батька діти: на Волині попрощалися з Героєм Володимиром Ніколайчуком

 

У складі захисників 14-ої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого Володимир Ніколайчук пройшов не одну гарячу точку, відважно боронячи рідну Україну.

Загинув радіотелефоніст стрілецького батальйону старший солдат Володимир Андрійович Ніколайчук під час виконання бойового завдання в результаті ворожого обстрілу в районі населеного пункту Лиман Перший Куп’янського району Харківської області 18 жовтня 2023 року.

Чин відспівування Героя відбувся у храмі Архистратига Михаїла в Рожищі.

А далі велелюдною процесією Героя провадили до місця його останнього спочинку – на Алею Слави місцевого кладовища.

Дружина лишилася молодою вдовою, втратили батька діти: на Волині попрощалися з Героєм Володимиром НіколайчукомДружина лишилася молодою вдовою, втратили батька діти: на Волині попрощалися з Героєм Володимиром НіколайчукомДружина лишилася молодою вдовою, втратили батька діти: на Волині попрощалися з Героєм Володимиром НіколайчукомДружина лишилася молодою вдовою, втратили батька діти: на Волині попрощалися з Героєм Володимиром НіколайчукомДружина лишилася молодою вдовою, втратили батька діти: на Волині попрощалися з Героєм Володимиром НіколайчукомДружина лишилася молодою вдовою, втратили батька діти: на Волині попрощалися з Героєм Володимиром НіколайчукомДружина лишилася молодою вдовою, втратили батька діти: на Волині попрощалися з Героєм Володимиром НіколайчукомДружина лишилася молодою вдовою, втратили батька діти: на Волині попрощалися з Героєм Володимиром НіколайчукомДружина лишилася молодою вдовою, втратили батька діти: на Волині попрощалися з Героєм Володимиром НіколайчукомДружина лишилася молодою вдовою, втратили батька діти: на Волині попрощалися з Героєм Володимиром Ніколайчуком

Читайте також наші новини у Facebook