Волинь Новини

Син – на фронті, у доньок воюють чоловіки, а у дружини – брат: на Волині попрощалися із загиблим захисником Миколою Харківцем

У п’ятницю, 20 жовтня, на Волині попрощалися із загиблим захисником Миколою Харківцем.

Читайте також: У волинянина шахраї від імені голови РДА Лобача вимагали гроші на ЗСУ

Про це повідомляє Ратнівська селищна рада.

«Він був таким добряком», – чути з натовпу. «Він до останнього подиху не втрачав віри в перемогу, за яку вірно боровся» – ледь вимовив побратим.

А материнське серце не витримувало … згорьована матір втрачала свідомість… Вона знайшла в собі сили благословити його на війну й трималася поки не закрили домовину.

Микола Харківець – солдат-стрілець, який 16 лютого 2023 року був призваний по мобілізації на військову службу. Він з багатодітної сім’ї, де троє братів і троє сестер. Його старший брат Василь сьогодні теж на війні захищає наше майбутнє. У двох одружених доньок полеглого Героя чоловіки теж воюють, один з яких вважається безвісти зниклим… І у дружини загиблого Захисника рідний брат стоїть на захисті держави.

 

Син - на фронті, у доньок воюють чоловіки, а у дружини - брат: на Волині попрощалися із загиблим захисником Миколою ХарківцемСин - на фронті, у доньок воюють чоловіки, а у дружини - брат: на Волині попрощалися із загиблим захисником Миколою ХарківцемСин - на фронті, у доньок воюють чоловіки, а у дружини - брат: на Волині попрощалися із загиблим захисником Миколою ХарківцемСин - на фронті, у доньок воюють чоловіки, а у дружини - брат: на Волині попрощалися із загиблим захисником Миколою ХарківцемСин - на фронті, у доньок воюють чоловіки, а у дружини - брат: на Волині попрощалися із загиблим захисником Миколою Харківцем
Читайте також наші новини у Facebook