Волинь Новини

На Волині майстер автодору залишив місце аварії до приїзду поліції

Суддя Рожищенського районного суду В’ячеслав Требик розглянув справи про притягнення до адміністративної відповідальності майстра філії «Рожищенський автодор», який вчинив аварію та залишив місце автопригоди до приїзду поліції.

Про це йдеться у постанові суду від 17 жовтня, передає Район.Рожище.

Читайте також: Верховна Рада зробила перший крок до заборони Московського патріархату

Підсудний 30 вересня о 5:00 на вулиці Прилісній у селі Єлизаветин Рожищенської громади, керуючи автомобілем Volkswagen, врізався в електроопору. Він залишив місце дорожньо-транспортної пригоди, до якої він причетний, до приїзду поліцейських.

Під час розгляду справ чоловік свою вину у вчиненні таких правопорушень визнав повністю. Він пояснив, що вранці їхав на риболовлю в село Носачевичі. По дорозі, у селі Єлизаветин, в нього впав на підлогу мобільний телефон і, підіймаючи його, втратив керування, з’їхав на обочину та допустив зіткнення з електроопорою. Після цього поїхав додому, а коли повернувся на місце події, то там вже були поліцейські.

Суддя постановив визнати водія винним у вчиненні адміністративних правопорушень, передбачених статтями 1224 та 124 Адміністративного кодексу, і піддати його штрафу в розмірі 3400 гривень.

Також він має сплатити 536 гривень судового збору в дохід держави.

Читайте також наші новини у Facebook