Новини

Штурми не припиняються ні вдень, ні вночі: в Авдіївці тривають бої четверту добу без перерви

В місті Авдіївка Донецької області четверту добу дуже важка ситуація: окупанти посилили обстріли, намагаються просуватися вперед за допомогою броньованої техніки, але українські воїни тримають свої позиції.

Про це повідомив начальник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш в ефірі марафону новин, пише Українська правда.

Читайте також: Небесний легіон поповнив ще один мужній лучанин

“Четверту добу тривають бої. Запеклі і дійсно без перерви. І стрілецькі бої, і артилерійські дуелі. Окупанти гатять з усього, що у них є. Активно працює ворожа авіація. По Авдіївці − ніч дуже гаряча була. Декілька авіаракетних ударів було по самому місту. По позиціях навіть і не рахували − їх дуже багато − сотні обстрілів по позиціях. Десятки за ніч по самому місту. Штурми не припиняються ні вдень, ні вночі − росіяни лізуть, як таргани, дуже багато. Вчора дуже багато було застосування броньованої техніки, окупанти йшли колонами. Дуже багато в них і техніки, і особового складу, привозять свіжак”, – сказав Віталій Барабаш.За словами Барабаша, окупанти хочуть взяти Авдіївку в оточення − зосереджені на ударах з флангів з півночі та з півдня. Але українські воїни “четверну добу стоять незмінно на свої позиціях, впевнений, що витримають, бо це не люди, це титани”.

Читайте також наші новини у Facebook