Волинь Новини

У вересні одружився, а рівно через місяць загинув на війні: Герою з Волині Дмитру Зімичу навіки 26

6 жовтня, свій день народження міг би відзначати захисник Дмитро Зімич з Любешівської громади. Однак війна забрала його молоде життя.

Читайте також: Рівненщина: на війні загинув 45-річний захисник. ФОТО.

Теплими спогадами про побратима поділився любешівець Василь Труш, котрий служив разом із Дмитром, – пише газета Нове життя.

За його словами, ще торік Діма святкував свій день народження біля Бахмута, у с. Дружківка. Тоді йому було всього 26. 9 вересня 2022 року Дмитро зі своєю коханою став на рушничок щастя. Взявши шлюб, воїн повернувся на бойові позиції. А вже рівно через місяць дружина дізналася про трагічну загибель Дмитра. Герой поліг 9 жовтня на Донеччині.

 

«Дмитро брав активну участь у звільненні нашої України. 09 жовтня разом із побратимами поїхав на штурм відбивати свою землю від загарбника. Але ворожа артилерія забрала життя Дмитра. Після бою побратими забрали тіло вечері із поля бою. Тільки через тривалий час Герой приїхав додому, до своєї дружини і батьків. 21 жовтня 2022 року його похоронили на кладовищі рідного В’язівна. Невимовно боляче… Але він завжди буде в наших серцях. Бо Герої не вмирають!» – згадав полеглого побратима Василь Труш.

У вересні одружився, а рівно через місяць загинув на війні: Герою з Волині Дмитру Зімичу навіки 26
Читайте також наші новини у Facebook