Важливо Волинь Новини

У Луцьку терміново розгорнули наметове містечко: що сталося

4 жовтня Луцька районна військова адміністрація розгорнула модульне містечко для надання допомоги населенню району у випадку надзвичайних ситуації, – пише ВСН. 

Одночасно в містечку можна розмістити 64 людини, а в кожному наметі зможе проживати не менше 4-ох людей.

Тут можна зігрітися, при потребі помитися, поїсти та випити гарячого чаю, отримати нічліг, медичну та психологічну допомогу. На території містечка є дитячий майданчик, пункт харчування, мобільний медичний пункт.

«Ми глибоко вдячні благодійному фонду «Eine Welt e.V. Leipzig», компанії «Siemens Caring Hands e.V.» та співробітникам Siemens AG Deutschland за надану допомогу у такий складний для України час», – розповів начальник Луцької РВА Анатолій Костик. 

Будиночки облаштовані генераторами, обігрівачами, холодильниками, пральною машиною, мобільними душовими кабінами та вбиральнями, інтернетом та зарядними пристроями.

У Луцьку розгорнули наметове містечко на випадок екстренної допомоги населеннюУ Луцьку розгорнули наметове містечко на випадок екстренної допомоги населеннюУ Луцьку розгорнули наметове містечко на випадок екстренної допомоги населеннюУ Луцьку розгорнули наметове містечко на випадок екстренної допомоги населеннюУ Луцьку розгорнули наметове містечко на випадок екстренної допомоги населеннюУ Луцьку розгорнули наметове містечко на випадок екстренної допомоги населенню