Волинь Новини

ВНУ співпрацюватиме з українським науково-дослідним інститутом

Волинський національний університет співпрацюватиме з Українським науково-дослідним інститутом архівної справи та документознавства.

Відповідний договір підписали проректор з навчальної роботи та рекрутації Юрій Громик і директор Українського науково-дослідного інституту архівної справи та документознавства Віталій Скальський. На зустрічі також були присутні декан факультету історії, політології та національної безпеки Ярослав Ярош, завідувачка кафедри музеєзнавства, пам’яткознавства та інформаційно-аналітичної діяльності, доктор історичних наук, професор Світлана Гаврилюк, доцент кафедри всесвітньої історії Олег Разиграєв.

договір

Основна мета договору – встановлення взаємовідносин, що будуються на основі розвитку різних форм співпраці щодо наукових досліджень і підвищення рівня професійної підготовки фахівців у сфері архівної справи та документознавства.

договірдоговір

Так, сторони організовуватимуть і проводитимуть спільні наукові й освітні заходи; залучатимуть представників до роботи науково-практичних конференцій, семінарів, круглих столів, тренінгів, що проводяться однією зі сторін; надаватимуть взаємну допомогу в написанні проєктів для отримання грантів, благодійну та меценатську допомогу тощо.

договірдоговірдоговірдоговір