Важливо Волинь Новини

Подякували освітянам: у Луцькому ліцеї №4 імені Модеста Левицького привітали вчителів. ФОТОРЕПОРТАЖ.

У стінах Луцького ліцею №4 імені Модеста Левицького привітали освітян з прийдешнім професійним святом.

Як відомо, цьогоріч воно припало на День захисників та захисниць. Тож освітяни змогли залишити теплі слова воїнам та вшанувати пам’яті загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації.

До слова, привітати вчителів завітала почесна гостя – народна депутка України Ірина Констанкевич.

З нагоди свята Ірина Мирославівна Констанкевич вручила подяку від Комітету гуманітарної та інформаційної політики Мишковцю Олександру Андрійовичу директору комунального закладу загальної середньої освіти «Луцький ліцей N4 імені Модеста Левицького Луцької міської ради» за лідерство та виховання у підростаючого покоління високих морально-етичних якостей, патріотизму та за самовіддане служіння обраній справі.

«Я не втомлююся повторювати багатьом, що для мене війна стала своєрідною призмою, яка показала насправді роль освітянства у нашій перемозі.

Я вважаю, що це результат роботи вчителів. Тому що, вони виховали в школі патріотів, саме тому – ми мали таку велику єдність добровольців», – зазначила Ірина Констанкевич.

Крім цього особисто голова Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій Сергій Бабак попросив передати та вручити нагороду вчителю історії комунального закладу загальної середньої освіти Сосницькій Лілії Станіславівні за важливу роботу та підтримку майбутніх поколінь, за значний вклад у розвиток освіти в Україні, що матиме тривалий позитивний вплив на життя багатьох дітей та молоді.

Насамкінець нагородили педагогів почесними грамотами директор Луцького ліцею № 4 імені Модеста Левицького Олександр Мишковець та заступниця директора з навчально-виховної роботи Наталія Чернюгова.